Nystart - Omstart - Byggstart

Jaha ja. Nu börjas det igen. På alla plan. Nya kompisar är inköpta - bara kyckling den här gången. Har stått still på vågen i en hel vecka när jag ättit nyttigt, dock inte slurpat soppa. Så 76.2 tror jag att jag sett titt som tätt denna vecka.... surt. Men i förrgår körde jag på igen. Snabbt gick det ner till 75.5 som i morse var 74.8. Superbra!

Samtidigt som jag finular i mig rinnande frukostar och lunchar så bonkar det hysteriskt här omkring. Min stuga ska bli ett slott och nu har vandringen börjat. Superbra för det med.....

Bank

Två soppiga veckor - 4000 gram ner.

4000 låter så mycket bättre än 4. Tänk så lätt man kan lura sig själv. Fast om jag råkar gå upp, då räknas det i kilo. Mina sopp-kompisar har minsann hjälpt mig en hel del. Nu är det bara att köra på...

76.5


Bloggande supermodeller

Hur kommer det sig att vareviga blogg man snokar in på har en underskön bild uppe till höger på bloggaren själv. Är alla bloggare i modellbranschen - eller har de månne stulit ett foto på sin lite snyggare kusin och fixat in på sidan.

Underligt att det mest är fashion och fläd som intresserar. Mitt nuvarande uppdrag är att hitta lite normala bloggares bloggar.

Kaah är vacker

Tvångssterilisera

Läste en artikel i Expressen.

Om man som född kvinna vill bli man i Sverige måste man operera bort sina äggstockar. Som man sina testiklar. Att kalla det för tvångssterilisering är ett hån mot alla de som verkligen upplevt det.

Det är ju ett val, val - inget tvång.

Ser mig själv som nästan överdrivet förstående och vidsynt i alla pride / homo /bi /trans /hetro frågor. Allt från att gifta sig till att adoptera. Men att kunna välja att vara både man och kvinna - fysiskt - på en och samma gång. Där går nog även min gräns.

Surr

Bye bye klimpo

YES!! Äntligen har det klurats ut hur soppkompisarna ska fixas till utan klimp. Det var inte en dag för sent. Lätt var det också. Blanda med kallt istället för varmt. Så var det med det. Det var nog den nyfådda tekokaren som skrikigt för högt innan.

Oj, det bidde två...

Japp, två stolta ljuvliga nyvarma kaahbullar. Rakt ner i magen. Underbara underbara känsla.
Tänk att två bullar kan vara att "tänka på vad man äter" I vanliga fall hade det blivit, en degboll doppad i socker under jäsningar. Kanterna doppat i socker och smör under utbakningen. Minst tre, fyra nyvarma kanelisar när de kommer ut från ugnen.
Så jag är mäkta stolt över två.

Bullmamman nummer ett

Så, idag har det bakats bullar. Inte en degsnutt, inte en kantbit, inte en bulle har anfallit mig och tvingats sig ner i bagarens mage. Som belöning för detta kommer jag att frivilligt hjälpa en bulle att få bli uppäten av just mig.

Inte riktigt ännu - men snart - mums

77.4 idag

RSS 2.0